woonsnel

Merel

"Mijn droomappartement, makkelijk en goedkoop met woonsnel.nl"

woonsnel

Dorus & Wim

"probleemloos een heerlijke woning gevonden via de digitale snelweg!"

woonsnel

Eva & Maarten

"Geen courtage, maar een housewarming met champagne!"

woonsnel

Sjuul

"Geen makelaar, wel een vakantie naar Aruba...de keuze was snel gemaakt."

hoe werkt woonsnel.nl?

Woonsnel.nl onttrekt de makelaar uit het verhuurproces door gebruik te maken van een uniek biedingsplatform. De potentiële huurder brengt een vrijblijvend bod uit op de maandelijkse kale huur. In plaats van de gangbare courtage van enkele honderden euro's betaalt u bij woonsnel.nl per uitgebracht bod. Hiervoor zijn de kosten slechts 1% per bieding exclusief €0,50 transactiekosten. Een bod van €700 kost u dus €7,50, een fractie van de gangbare makelaarskosten! Wordt het bod door de verhuurder geaccepteerd dan neemt deze contact met u op voor een bezichtiging.

Wilt u uw woning verhuren? In slechts enkele minuten plaatst u gratis uw woning in de markt. U wordt hierbij ondersteund met gratis een huurovereenkomst, hulpdocumenten, promotiemateriaal en een uitgebreide verhuurwijzer met alle ins en outs over het veilig verhuren van uw woning. Naast de uitgebreide informatievoorziening en het gratis promotiemateriaal beschikt u over de mogelijkheid uw huurinkomsten de optimaliseren. Het biedingssysteem garandeert dat u de maximale markthuur realiseert.

u zoekt een woning

Woonsnel.nl biedt u gratis inzicht in het actuele aanbod van de geregistreerde woningen. Heeft u een geschikte woning gevonden? Registreer u dan eenvoudig om vrijblijvend een bod uit te brengen op de woning. U bepaalt wat u betaalt! In uw persoonlijke inlogomgeving heeft u een overzicht van al uw biedingen. Wanneer een verhuurder u selecteert als potentiële huurder neemt deze persoonlijk contact met u op voor een bezichtiging. Bent u na de bezichtiging overtuigd van de woning en bent u door de verhuurder geselecteerd als de nieuwe huurder dan kan het contract getekend worden. Geen makelaar dus geen courtages, contractkosten, bemiddelingskosten of sleutelgelden.

Voldoet de woning niet aan uw verwachtingen, geen probleem, u bent immers nergens aan gebonden.

u wilt een woning verhuren

Na registratie plaatst u uw woning(en) in slechts enkele minuten op de website. Door middel van gratis* woonsnel.nl promotiemateriaal promoot u uw woning met eye catching verhuurposters en professionele "te huur" borden. In uw persoonlijke inlogomgeving heeft u een overzicht van uw woningen en de daarop uitgebrachte biedingen. Op basis van de biedingen selecteert u een aantal potentiële huurders voor een bezichtiging. De uitgebrachte biedingen op woonsnel.nl zijn echter niet bindend. De huurder kan altijd terugkomen op het bod. Na het selecteren van een geschikte huurder kunt u gratis gebruik maken van de woonsnel.nl huurovereenkomst en de bijbehorende opleverdocumenten. Zo heeft u slechts in enkele eenvoudig stappen snel en goedkoop uw woning verhuurd! Geen inschrijfgelden, courtages of contractkosten maar een optimale markthuur!


* tegen een borg van € 24,95 verkrijgbaar excl. verzend- en transactiekosten.