Fotomateriaal

Foto's van goede kwaliteit zijn essentieel voor de presentatie van uw woning. Een goede foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Hieronder een aantal tips voor goede foto’s:

Marge
Zorg dat wanneer u een foto maakt van de voorzijde van uw woning maakt er voldoende marge om het object is, houd hierbij iets meer onder-marge dan boven-marge voor de juiste balans. Probeer de foto’s in liggend perspectief te maken. Dit geeft een ruimtelijker effect aan een ruimte.

Licht
Fotografeer uw woning bij licht en niet tegen de zon in. Open al uw raamdecoratie waardoor de woning groot en licht overkomt.

Ruimte
Zorg dat uw woning opgeruimd is en zorg voor een ruimtelijk effect. Verander in¬dien de indeling of verplaats een aantal stoelen tijdelijk naar een andere kamer indien dit een ruimtelijker effect creëert. Verwijder tijdschriften, afstandsbedieningen en smaak gevoelige items. Zorg voor een neutrale uitstraling die bij veel mensen aanspreekt.

Maak geen foto's van details zoals: ornamenten of mooie deurknoppen.

Zorg voor actuele foto's. Dus wanneer het zomer is geen woning met sneeuw op het dak.

Maak in ieder geval een foto van de volgende elementen: Voorgevel (bij een apparte¬ment ( gehele gebouw) Woonkamer(s), keuken, slaapkamer(s), badkamer(s) en buiten¬ruimten. Zorg dat alle ruimten in uw woning gefotografeerd zijn.

U kunt maximaal 6 foto’s en /of plattegronden plaatsen.


Terug naar overzicht